Tietoa

Sunday Oliseh oli hyvä jalkapalloilija. Hyvä, mutta ei loistava. 13. kesäkuuta 1998 Oliseh oli kuitenkin Jumala. Alkulohkon ottelu Espanjaa vastaan, tilanne 2-2. Fernando Hierro puskee pois Jay Jay Okochan rajaheiton ja pallo pomppii boksin ulkopuolelle. Oliseh laukoo. Nigeria voittaa.

Koko maailma näki Olisehin potkun. Päivän ajan nuori nigerialainen oli suurin kaikista. Sunday Olisehin äpärälapset ympäri maailmaa ovat todiste jalkapallon vaikutusvallasta. Todiste siitä, mihin mikään muu laji ei pysty.

Sunday Olisehin äpärälapsi on sarja rakkaudentunnustuksia jalkapallolle ja sen ympärille rakentuvalle kummalliselle pikku maailmalle. Yksikään ilmiö ei ole liian pieni tai suuri, eikä yksikään ottelu liian huono tai hieno.

Palautteen ja työtarjoukset voi lähettää osoitteeseen joelaaltonen22@gmail.com. Will write for food.

4 vastausta artikkeliin: Tietoa

 1. Nimetön sanoo:

  Eiköhän kaikkien aikojen katsotuin suora tv-lähetys ole Pekingin olympialaisten avajaiset, jota katsoi yli miljardi ihmistä. Siihen ei edes jalkapallo pysty.

  • tresjoli22 sanoo:

   Oikeassa olet, ei tullut mieleen.

   Ei sillä että sillä mitään väliä olisi. Jalkapallo on ainoa joka tähän pystyy tasaisin väliajoin. Ja nimenomaan siksi että se on jalkapalloa.

 2. Tuomas sanoo:

  Pekingin avajaiset jäi selväksi kakkoseksi sulkapallon miesten kaksinpelin finaalille Lontoossa. Tätä orgastista spektaakkelia kyyläsi jäätävät 1,4 miljardia ankkaa. Jalkapallo on kuningaslaji, mutta sulkapallo jumalten urheilua. Ja vauhkoamisesta asiaan – blogisi on erinomaisen viihdyttävää luettavaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s