Tony Pulisista eli kun Stoke voittaa

Tony Pulis on jalkapallojoukkue Stoken valmentaja. Tony Pulis ei ole mukava mies. Tony Pulis on äkäinen pieni mies. Tony Pulis asuu Stoke-on-Trentissä. Stoke-on-Trent on tehdaskaupunki, joka tunnetaan Britannian tärkeimpänä keramiikan valmistajana ja jossa asuu pelkästään valkoisia ihmisiä. Ruukkujen tekeminen on surkein asia josta mikään kaupunki on koskaan ollut tunnettu. Stoke-on-Trentissä asuu paljon surullisia ihmisiä. Tony Pulis ei ole surullinen ihminen. Tony Pulis on vihainen ihminen.

Tony Pulis saapuu sunnuntai-iltana kotiinsa, suureen betonimöykkyyn Stoke-on-Trentin laitamilla. Tony Pulisin koti on ruma talo. Se ei ole ruma talo ainoastaan subjektiivisesti, se on ruma talo myös objektiivisesti. Se ei ole kenenkään mielestä kaunis. Paitsi ehkä Tony Pulisin. Tony Pulisilla on kaksi rottweileria. Ne juoksevat Tony Pulisia vastaan kun tämä astuu ulos katumaasturistaan. Tony Pulisin koirat ovat hyvin koulutettuja. Ne tekevät mitä niiltä vaaditaan. Tony Pulisin koirilla ei ole nimiä. Ne ovat Koira 1 ja Koira 2. Ne tyytyvät siihen. Tony Pulis on harras katolinen. Tony Pulis tuntee suurta syyllisyyttä joutuessaan jättämään kirkossa käymisen väliin jalkapallon vuoksi. Tony Pulis tuntee syyllisyyttä monesta muustakin asiasta.

Tony Pulisilla ei ole lapsia. Tony Pulisille on tehty kirurginen toimenpide. Tony Pulis ei halua lapsia. Koskaan. Tony Pulisilla ei ole aikaa eikä kiinnostusta kasvattaa lapsia. Sitäpaitsi Tony Pulis pelkää että olisi huono isä. Liian vaativa. Tony Pulisilla on vaimo. Tony Pulisin on samanikäinen kuin Tony Pulis. Tony Pulisin vaimo on syntynyt samassa kaupungissa kuin Tony Pulis. Komea nainen, joku sanoisi. Hämmästyttävä yhdennäköisyys Tony Pulisin äidin kanssa. Tony Pulisin vaimo tulee vastaan ja avaa Tony Pulisille ulko-oven. Tony Pulisin vaimo kättelee Tony Pulisia. ”Hyvin tehty. Olisit kyllä voinut ottaa Waltersin pois kentältä. Häneltä loppui kunto”, sanoo Tony Pulisin vaimo. Tony Pulis nyökkää. Tony Pulisin Stoke on juuri kaatanut Tottenhamin 2-1. Tony Pulis on onnellinen siitä. Tänään hän aikoo juhlia. Tony Pulis ei juo alkoholia eikä käytä huumeita. Tony Pulis ei usko niiden tuovan häneen elämäänsä mitään. Ainoa päihtyminen jonka Tony Pulis tarvitsee on kovalla työllä saavutetun tavoitteen tuoma onnistumisen tunne.

Tony Pulisilla on turvasana. Tony Pulisin turvasana on punainen (englanniksi red). Tony Pulisilla on suukapula. Tony Pulisilla on naisten alusvaatteet. Tony Pulisin vaimolla on kiiltävä nahkapuku. Tony Pulisin vaimolla on ruoska. Tony Pulisin vaimolla on strap-on. Tony Pulisin seksielämä on kuin Tony Pulisin Stoke. Likainen, ammattimainen ja aivan helvetin pelottava.

Kirjoitus on fiktiivinen. En tunne Tony Pulisia enkä tiedä mitään hänen yksityiselämästään.

Kategoria(t): Jalkapallo. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s